Elçin Sangu Biyografisi / Kimdir?

Doğum Tarihi : 31.08.1985
Yaşı : 33
Doğum Yeri : İstanbul
Burcu : Aslan
Boyu : 169 cm
Kilosu : 60 kg
Göz Rengi : Açık Kahverengi
Oyuncumuz  
742
  kişi tarafından incelendi.

Çarpışma Dizisi Karakteri Zeynep Tunç Kimdir?

Banka müdiresidir. Rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilse de hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Zeynep’in içindeki en baskın duygu korkudur. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Bu alışkanlıkların çoğu yetimhaneden gelmektedir. Elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşır. Eşi Galip’le olan evliliği bitme noktasındadır, ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

Elçin Sangu Fotoğrafları (1)

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu Biyografisi / Kimdir?

13 Ağustos 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunudur. Yedi Tepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü burslu kazanmasına rağmen müziğe olan ilgisinin daha çok olmasından dolayı okulu yarıda bıraktı.  DiziOyunculari.Biz Sahne Tozu Tiyatrosunda eğitim aldıktan sonra dizilerde oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisinde Jale Karakteriyle edinmiştir.

Fiziksel özellikleriyese kısaca şöyle; boyu 169 cm, kilosu 60, saç rengi doğal olmakla beraber bakır rengi, göz rengi açık kahverengi ve ten rengi de beyazdır.

Son zamanların en çok merak edilen sevgilisi ortaya çıktı. Güzel oyuncu bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Barış Arduç ile ismi çıkan oyuncu bu haberleri yalanlamıştır.

İnstagram Hesabı: @elcinsangu

Elçin Sangu’nun Oynadığı Dizi Ve Filmler

  • Çarpışma
  • Mutluluk Zamanı
  • Kiralık Aşk
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki
  • Aşk Kaç Beden Giyer
  • Bir Aşk Hikayesi www.dizioyunculari.biz
  • Kurt Seyit Şura
  • Sevdam Alabora

Elçin Sangu’nun Fotoğrafları

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir